INTRODUCTIE

ORANGE TREE | WIE?

ORANGE TREE INCASSO is opgezet door ervaren incasso-advocaten, die menen dat incasso beter en efficiënter kan.

In vergelijking met incassobureaus en gerechtsdeurwaarders kunnen de advocaten van ORANGE TREE INCASSO meer en zwaardere drukmiddelen inzetten om uw debiteur tot betaling te bewegen. Incasso-advocaten kunnen namelijk wel het faillissement van uw debiteur aanvragen, tot beslaglegging overgaan en een gerechtelijke (kort geding) procedure starten.

Onze advocaten zijn naast incasso ook gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het contractenrecht.

ORANGE TREE | WAAROM?

Met de incasso-advocaten van ORANGE TREE INCASSO bent u verzekerd van een doeltreffende en effectieve incasso van uw vordering.

Bij ons bent u geen nummer, maar klant. Uw zaak wordt behandeld door een van onze ervaren incasso-advocaten, die zowel voor u als voor uw debiteur het directe aanspreekpunt is. Dit heeft als grote voordeel dat de dossierbehandelaar ook daadwerkelijk kennis van zaken heeft.

Wij hebben de mogelijkheid om het incasso-traject op verschillende manieren te voeren. Zo kunnen onze incasso-advocaten indien gewenst (extra) rekening houden met de relatie die u heeft met uw debiteur, zodat deze relatie ook na het incasso-traject kan worden voortgezet.